sâmbătă , iulie 13 2024
Home / Despre noi

Despre noi

CSNIPSSH Yearbook (Anuarul Institutului de Cercetări Socio-Umane “C.S. Nicolăescu-Plopşor”) este o revistă academică publicată de Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S. Nicolăescu-Plopșor” al Academiei Române, care apare o dată pe an.

CSNIPSSH Yearbook este publicată începând cu anul 1999, iar din 2015 apare integral în limba engleză. Autorii își asumă răspunderea pentru ideile exprimate în materialele publicate.

CSNIPSSH Yearbook este o publicație academică recenzată de experți, adresată profesorilor, cercetătorilor și doctoranzilor interesați de științele umaniste. Revista va fi publicată în luna decembrie, la Editura Academiei Române.

Politica de acces liber. Acest jurnal oferă acces liber imediat conținutului său, având la bază principiul conform căruia accesul liber și gratuit la cercetare va contribui la realizarea unui schimb la nivel global mai mare de cunoștințe.

CSNIPSSH Yearbook nu percepe taxe de procesare pentru autor(i). Toate articolele publicate de revista sunt în mod liber și permanent online, fără taxe de abonament sau bariere de înregistrare .

Apariții pe număr: 150 de exemplare.